top of page

Mogelijkheden

In het Baekerhoes kunt u altijd rekenen op kwaliteit en gastvrijheid in een sfeervolle omgeving. De flexibiliteit in zaalindeling maakt het Baekerhoes tot een multifunctionele accommodatie voor alle activiteiten waarbij sfeer en service belangrijke succesfactoren zijn. 

Het Baekerhoes;
veelzijdig & sfeervol

Gezellige bar

Met middelpunt van het Baekerhoes is ongetwijfeld de bar. Aan deze bar heeft u alle gelegenheid om samen nog even na te mijmeren over de dingen van de dag, bijvoorbeeld na een intensieve workshop of een inspannende feestavond.

Diverse vergaderruimtes

Naast de zalen die al naar gelang het aantal gasten of de wens van de huurder kunnen worden ingedeeld, beschikt het Baekerhoes over diverse moderne vergaderruimtes. Deze worden vrijwel dagelijks ingezet voor verenigingen of voor zakelijke meetings. In combinatie met de grote zaal is het Baekerhoes hierdoor een geschikte accommodatie voor bijvoorbeeld studiedagen of informatiebijeenkomsten.

Wij hebben de beschikking over een internetaansluiting met WIFI. Voor presentaties is een scherm en beamer beschikbaar.

Catering

Als extra service verzorgen wij ook de catering van uw feest. Wij verzorgen uw complete warme en koude buffetten, maar ook een lunchvergadering kunnen wij tot in de puntjes verzorgen. Benieuwd wat er nog meer mogelijk is? Neem contact met ons op.

bottom of page